MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Apetyczne szparagi z boczkiem i jajkiem. Usmaż znakomite danie na początek dnia. Zapisz ten przepis, aby zrobić wrażenie na rodzinie

Szparagi z boczkiem i jajkiem. Krok 2

Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by szparagi w daniu były bardzo miękkie, zagotuj wodę z łyżeczką soli i cukru i wrzuć szparagi do wrzątku na 2 min. Odcedź.

Zobacz również

Dzień Dziecka w Będzinie. Dopisała pogoda, atrakcji było mnóstwo

Dzień Dziecka w Będzinie. Dopisała pogoda, atrakcji było mnóstwo

Real Madryt zdobywa po raz piętnasty Ligę Mistrzów

Real Madryt zdobywa po raz piętnasty Ligę Mistrzów

Polecamy

Te słowa wykorzystasz na zakończeniu roku. Jak przygotować przemówienie?

Te słowa wykorzystasz na zakończeniu roku. Jak przygotować przemówienie?

„Patrzcie pod nogi i zatrzymajcie się na chwilę”- zachęcają hrubieszowscy urzędnicy

„Patrzcie pod nogi i zatrzymajcie się na chwilę”- zachęcają hrubieszowscy urzędnicy

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami