MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smażyć po kilka racuchów na patelni, na małym ogniu, po...
fot. Anna Moyseowicz

Trudno się od nich oderwać! Racuchy z dyni na drożdżach znikają z półmiska w kilka minut. Zobacz sprawdzony przepis krok po kroku

Ciasto przemieszać i rozgrzać olej na patelni

Smażyć po kilka racuchów na patelni, na małym ogniu, po kilka minut z każdej strony. Ja smażyłam po pięć racuchów w czterech rundach, łącznie wyszło mi 20 sztuk.

Zobacz również

Nagelsmann ocenił pracę pracę sędziego. Trener pocieszał piłkarza rywali

Nagelsmann ocenił pracę pracę sędziego. Trener pocieszał piłkarza rywali

Przegląd tygodnia od 23.06 w Łebie

Przegląd tygodnia od 23.06 w Łebie

Polecamy

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Nie było dla nich litości. Obchody rocznicy brutalnej egzekucji w lesie Rapy

Nie było dla nich litości. Obchody rocznicy brutalnej egzekucji w lesie Rapy

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki