MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wiosenna zupa krem ze szparagów. Skorzystaj z przepisu na delikatną zupę, która posmakuje każdemu. Prosty sposób na szparagową ucztę

Krok 4.

Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym ogniu przez ok. pół godziny. Gotową zupę zmiksuj blenderem do uzyskania gładkiego kremu i dopraw do smaku solą, pieprzem i chili.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Kościerzynie, (26.05-1.06.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Kościerzynie, (26.05-1.06.2024)

Przegląd tygodnia od 26.05 w Bartoszycach

NOWE
Przegląd tygodnia od 26.05 w Bartoszycach

Polecamy

Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

ROZMOWA
Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Przy zalewie powstanie basen, a pobliski las będzie zagospodarowany? Czemu nie!

Przy zalewie powstanie basen, a pobliski las będzie zagospodarowany? Czemu nie!